LilleNille

mandag, november 14, 2005

Nå kåres vinneren av 71 grader nord

LilleNille gleder seg som en liten unge til finalen i 71 grader nord. I kveld blir det avgjort om det blir Eivind, Linda eller Signe som vinner årets versjon av det beste reality-showet på norsk TV, nemlig 71 grader nord. Eller kanskje kveldens finale er i det nest beste reality-showet. Tufte er jo også utrolig morsomt!!

LilleNille har vært en ivrig seer av denne serien. Det er noe spennende, noe genialt i konkurransen som har blitt en tradisjon på TV Norge. Det er konkurranse, det er utfordrende og det er intriger. Deltakerne viser frem gode og dårlige sider, og blir belønnet og straffet for dette. Det er umulig å ikke bli fascinert av 71 grader nord. Det er heller ingen ulempe at serien er krydret med fine bilder og nydelig natur.

LilleNille tror hun vet hvem som vinner bilen, en Toyota RAV4. Eller egentlig er det tipping, men følelsen er sterk for Tromsø-gutten Eivind Antonsen. Det beste hadde vært om Linda Meyer vant. Hun vil være en fortjent vinner. Eller det er forresten alle tre, men LilleNille må med sin legning heie ekstra på den søte jenta fra Notodden. Også Signe Kristin Hovland kommer til å bite godt i fra seg, men LilleNille tror hun blir nummer tre i årets konkurranse.

LilleNille er klar med brus og snacks. Kveldens finale blir en morsom fjernsynsopplevelse. Måtte den beste slå Eivind Antonsen, selv om han virker temmelig seierssikker.