LilleNille

tirsdag, november 15, 2005

Boikott Frelsesarmeen!

LilleNille kommer aldri til å støtte Frelsesarmeen. Den kristne bevegelsen behandler homofile og lesbiske som annenrangs borgere, stikk i strid med LilleNilles overbevisninger. Frelsesarmeen har fremstått som en varm og god organisasjon med stort hjerterom. Behandlingen av bevegelsens ansatte tyder på et grusomt menneskesyn!!

LilleNille skulle gjerne ha vært dattera eller en nær slektning til en av lederne i Frelsesarmeen. Bevegelsens topper trenger tydeligvis større kunnskaper om folk som har tiltrekninger til folk av samme kjønn. I Frelsesarmeen er homofile greit så lenge det forblir hemmelig. LilleNille ville ikke ha holdt kjeft!!!

Nyhetsmeldingene om at en mann fikk sparken, eller ble omplassert som det så pent heter, har gjort LilleNille sint. Frelsesarmeen har et foreldet menneskesyn, og LilleNille forventer at alle som regner seg selv som åpen og tolerant boikotter denne bevegelsen i fremtiden. Det bør også gjelde alle artistene som år etter år stiller opp for grusomme Frelsesarmeen.

2 Comments:

At november 16, 2005, Anonymous Anonym said...

Det jeg har lurt på i forbindelse med disse oppslagene er hvorfor dette kommer som en overraskelse på noen?

Frelsesarmeen er en dypt konservativ kristen organisasjon. Konservative kristne liker ikke praktiserende homofile. Slik har det alltid vært.

Så for meg endrer ikke et avisoppslag mitt syn på Frelsesarmeen: De gjør fortsatt bra ting for en del svake grupper i samfunnet, men livssynet deres har jeg fortsatt ikke noe til overs for. Ei heller tiggingen på kjøpesentre, men det er en annen sak.

 
At november 16, 2005, Blogger LilleNille said...

LilleNille takker for kommentarene. Vi er stort sett enige, og det var bra.

 

Legg inn en kommentar

<< Home