LilleNille

lørdag, september 30, 2006

Skal vi danse?

Etter fjorårets første episoder av ”Skal vi danse”, kunne LilleNille sikkert ha spurt flere av deltakerne om en dans. Det ville ikke ha skjedd i år. Deltakerne er så gode. Selv om det bare har vært to program og noen uker med treninger.

Fjorårets sesong var morsom å se på fordi noen av deltakerne ikke var så gode. Dommerne ga ofte tre og fire poeng. I år er summen fra dommerne mye høyere og de som deltar er virkelig god til å danse. Det er ingen Blomster-Finn i årets serie. Litt synd, det er gøyalt fjernsyn når deltakerne ikke tar seg selv så høytidlig. Det var det flere som ikke gjorde i fjor. I år er gruppen samlet bare veldig, veldig god.

Årets sesong blir ikke komisk på noen måter. LilleNille kan nesten sammenligne serien med karaoke. Det er gøy når vi som ikke kan synge synger. Det blir ikke like morsomt når de som kan synge tar mikrofonen og fremfører sanger på en flott og feiende måte. ”Skal vi danse” kommer til å savne en klovn i år.

LilleNille må legge til at hun kommer til å følge serien til siste slutt. Det er fortsatt like hyggelig selv om deltakerne er imponerende dyktig. Og Tone Damli Aaberge var utrolig nydelig i går, og LilleNille prøvde å ikke studere kroppen hennes inngående.