LilleNille

onsdag, mars 15, 2006

Treneren Terje Svabø

Hvis Terje Svabø skal drive seriøs opplæring, lære bort alle gode triks, er det direkte dumt å ta på seg oppgaven med mediatrening for medlemmene i regjeringen. Debatten var oppe tidligere, men LilleNille trodde han tok til fornuft.

Medlemmene i regjeringen og andre toppledere trenger mediatrening. Mange av disse har en utakknemlig jobb der de må stå til rette for media i mange situasjoner. LilleNille tror det er lurt med mediatrening, men bør Terje Svabø være trener for politikere fra Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet? Nei!!!

Terje Svabø er daglig leder av Civita, som er en aktør som fremme betydningen av frihet, personlig ansvar og markedsøkonomi. Dagens regjering er motstandere av et slikt samfunn. I alle fall hvis det som står i partiprogrammene er bokstavelig ment. Svabø-hjelp til disse er det samme som om Sergej Demidov skal avsløre Nordstrands taktikk foran kampene i Eliteserien. Han ville ha fått sparken som håndballtrener. Det ville ha vært illojalt.

Terje Svabø bør ha friheten til å være lærer for hvem han vil, men ikke så lenge han jobber for en liberal tankesmie. Å avsløre taktikk kan gjøre laget dårligere. Mediatrening for regjeringen kan gjøre arbeidssituasjonen for Civita mye verre.

Det er Vårt Land som skriver om treningsopplegget. LilleNille tror aldri Norge vil oppleve at Torbjørn Røe Isaksen skolerer representanter fra AUF gjennom betalte oppdrag. Like usannsynlig burde det ha vært at den daglige lederen i Civita skolerte en rødgrønn regjering. Utrolig hva en kan kjøpe for penger, nesten det umulige.

2 Comments:

At mars 15, 2006, Anonymous Anonym said...

Det er jo i Civitas ånd dette her, penger hentes der penger kan hentes :D

 
At mars 16, 2006, Blogger LilleNille said...

LilleNille vet ikke om den påstanden er riktig, men det er ingen ting som tilsir at Civita skal selge seg til ”fienden”, hvis et sånt ord kan brukes om politiske motstandere.

Det hadde vært greit om Civita eller menneskene bak Civita takket nei til oppdraget av prinsipielle årsaker.

 

Legg inn en kommentar

<< Home