LilleNille

onsdag, oktober 12, 2005

Ti krav til Jens

Nå er Arbeiderpartiet, SV og Senterparti blitt enige om regjeringserklæringen. Nasjonalistisk Venstreparti blir en realitet.

Høvdingen i den sosialistiske fronten skal begynne sin ringerunde til potensielle statsrådskandidater. LilleNille forventer ikke telefon, men har uansett gjort klar sin personlige liste til krav som må bli innfridd før LilleNille orker en periode i regjeringen til Nasjonalistisk Venstreparti.

Mye fritid:
LilleNille skal ha mye fritid. Ingen arbeid etter klokken fire om ettermiddagen. Minimalt med reiser, hvis det ikke er snakk om reiser til shopping og forskjellige fester da.

Ikke møte i statsråd:
For regjeringens indre liv sin skyld er det greit om LilleNille slipper å møte til Kongen i statsråd. På den måten slipper LilleNille å vedta noe hun er veldig uenig i, og Nasjonalistisk Venstreparti slipper store diskusjoner.

Lang lunsjpauser:
LilleNille skal ha lang lunsjpause for møter med venninner.

Høyere lønn:
På grunn av mye mediaomtale og stort arbeidspress skal LilleNille ha mye høyere lønn enn det som er vanlig for en statsråd.

Personlig rådgiver:
LilleNille vil ha Karita Bekkemellem som personlig rådgiver og skal ha daglige møter med henne. Kanskje kan hun omvendes til noe ennå bedre enn hun er i dag.

TV-program:
Regjeringens medlemmer må se på Hotell Cæsar og Frustrerte Fruer hver gang TV2 sender disse seriene. LilleNille skal ha bevis for at alle ser episodene.

Lengre sommerferier:
LilleNille skal ha sommerferie fra i midten av juni til i midten av august.

Intervju:
LilleNille skal aldri måtte stille opp til intervju hos Klassekampen, Vårt Land eller Nationen.

Trontalen:
LilleNille skal lage og lese neste års trontale.

Studielånet:
LilleNilles lån hos lånekassen skal styrkes.