LilleNille

torsdag, oktober 20, 2005

SV og fornyelse

LilleNille syns det er rart at Nasjonalistisk Venstreparti har en fornyingsminister fra SV. Det må bli minimalt med fornyelse i stat og kommuner med Heidi Grande Røys som fornyingsminister.

LilleNille skal krype til korset og komme med en innrømmelse. Heidi Grande Røys er en helt ukjent politiker for LilleNille. Det kan hende hennes evner blir undervurdert. Det er likevel pussig at SV fikk denne statsrådposten. Ingen er vel for så lite fornyelse av offentlig sektor som nettopp SV. Denne utnevnelsen kan bli et bomskudd.

SV er imot privatisering, SV er imot konkurranseutsetting, SV er mot konkurranse på de fleste felt, SV jobber for å beholde offentlig sektor minst like stor som i dag. LilleNille lurer veldig på hvordan offentlig sektor skal bli fornyet med en slik politiker i førersetet i Moderniseringsdepartementet.

Kanskje fornyingsministeren skal jobbe med modernisering av regjeringsmiddagene, regjeringslunsjene og regjeringsmedlemmenes reiseplaner. Da kan SV-bakgrunnen komme godt med likevel.