LilleNille

søndag, oktober 23, 2005

Det spesielle askebegeret

I dag er det tømmetid, tid for å tømme askebegeret. LilleNille røyker ikke, men har et askebeger som blir tømt for småpenger hvert eneste år i oktober. Det blir en glede å tømme askebegeret i dag.

Gjennom året legger LilleNille småpenger i askebegeret. Noen ganger tre kroner og andre ganger tjue kroner. Når dagen for den tradisjonelle TV-aksjonen kommer er askebegeret nesten fullt. Det betyr 800 – 900 kroner i støtte til TV-aksjonen. Penger som ikke går på bekostning av noe annet. I dag blir det deilig å tømme askebegeret ettersom pengene fra årets TV-aksjon går til en utrolig viktig sak, nemlig til bekjempelse av vold mot kvinner.

LilleNille oppfordrer alle andre til å bidra i årets TV-aksjon. Ikke alle har et askebeger eller en sparebøsse, men de aller fleste har noen hundrelapper de kan avse. Aksjonen Drømmefanger setter fingeren på et stort problem, nemlig undertrykkelse av kvinner. Med liten personlig innsats eller et økonomisk bidrag kan vi bidra til løsning av gigantiske problem for mange jenter rundt omkring i verden.