LilleNille

mandag, oktober 30, 2006

La debatten bli verdig

LilleNille er ikke tilhenger av monarkiet. Personene i Kongehuset har stor sympati, men ikke styringsformen. Monarkiet burde bli skiftet ut med en mer riktig, mer demokratisk og tidsriktig styringsform. LilleNille vil bruke gode argument, ikke falle for fristelsen ved å bli enkel, så enkel som Kommentar.no var i dag.

Å kalle Kongehuset for klovnehuset, bruke bildene til Kåre Conradi, nevne Høyby og andre moment er ikke gode argument mot monarkiet. Det er med på å forsøple debatten. Den skaper ikke sympati eller støtte for en ny styrtingsform, men kan gi økt støtte til kongehuset gjennom sympati til kongen, dronningen og resten av familien. Skal vi avvikle monarkiet, må argumentene være gode. Sven O. Høyby er ikke et godt argument for en ny styringsform.

Takk til Anette for e-posten.

1 Comments:

At juli 27, 2007, Anonymous Anonym said...

Det kan være ett argument att ved å støtte opp opp de grunnleggende ideer om styringsfomr og annen komparativ politikk så er det mulig å¨betrakte disse personene du nevner som symbol på eksempler av konsekvenser som kan følge monarkiets måte å tildele roller. I så måte vil man på denne måten også belyse også denne siden av debatten, selv om den kan bli noe personrettet, men person er jo nøkkelordet for monarkiet. Nemlig man kan ikke velge, ergo ta det du får og betal for det i så måte...

 

Legg inn en kommentar

<< Home